SUBOTA ce doneti OSTVARENJE  ZELJE -neko ce dobiti LJUBAV i NOVAC!

SUBOTA ce doneti OSTVARENJE ZELJE -neko ce dobiti LJUBAV i NOVAC!

16. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Dani iza vas nisu tako lepi, ali bi mogli biti i lepsi. Zato se trudite da ovaj dan vodi ka  sreci. Nikada se nemojte predavati   jer ce se ovaj dan odvijati kao po vasoj zamisli. Imate sansu da vam se ostvari vasa velika zelja, pa cete biti srecnik dana.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vreme je da se dese promene koja vas vuku ka  boljem. Ujedno i ka jednoj osobi bez koje nikako da se sredite. Vasa ljubav ce  morati da se popravi, i da tacno znate na cemu ste.Kd vas se desava jedna zivotna zavrzalama.

 

BLIZANCI

Ocekujete da vas pogleda ovaj dan i da vam kane novcana sumica. Dobitak nece biti bas neki, ali ce za vas biti jako dovoljan, obzirom na situaciju.Ono ce ce vas danas spasiti da pokrijete neke izdatke, mnogo ce vam znaciti da ne mislite ovih dana.

 

RAK

Ocajni ste i stalno se  dvoumite sta da uradite, a vidite da nista ne mozete da menjate. Rado biste da ucinite presedan i da nacinite odredjeni korak.Svesni ste da ce vama biti dobro, ali cete tako povrediti nekoga. Zato trpite mnogo jer ne biste da povredite tu dragu osobu.

 

LAV

Radite, ali koliko radite, toliko nemate, pa cak ni priblizno. Suvise ste razocarani pa se dajete  drustvu, dajete se  provodu, samo da skrenete misli.Ma sta cinili, opet ce vas  pratiti iste misli i remetice vas mir.  Danas sledi sok iznenadjenje, susret sa ocima koje vam ne  daju mira.

 

DEVICA

Trudite se da pokazete da ste vicni u svemu, ali niste tako jaki. Vise glumite no sto imate i snage i volje. Bolje je da vi povedete racuna o sebi licno, nego kakvu cete sliku i kakav utisak ostaviti na okolinu. Slabic ili zmaj, svejedno, vama nije dobro!Vodite racuna o sebi!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2