SUBOTA ce doneti OSTVARENJE  ZELJE -neko ce dobiti LJUBAV i NOVAC!

SUBOTA ce doneti OSTVARENJE ZELJE -neko ce dobiti LJUBAV i NOVAC!

16. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Ako st se dvoumili, danas cete znati sta cete! Vreme je za jedan odredjeni korak, da se rese neke stvari. Doneli ste jednu odluku i danas je sprovedite u delo.  Koliko dok traje ovaj dan, kako se ne biste predomislili, cemu ste cesto skloni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Malo ste se ucutali i kao da vas nesto boli, ali precutkujete. Za nesto ste postali ravnodusni, ili se samo pravite da jeste. Lako se ponasati tako dok se ne desi susret oci u oci, iznenada i neplanski. Danas cete saznati sta osecate, ravnodusnost ili nesto  drugo?

 

STRELAC

Da ste malo jaci, lako biste resili emotivnu dilemu. Upali ste u situaciju koja nije primerena vasem znaku, niti vasoj licnosti.Gledajte to kao na izbor sopstvenog srca, ali i svoje okolnosti. Ako ima ikakve sanse,  pokazite  da ce vase srce odluciti, pa sta bude!

 

JARAC

Nekako se  snalazite, ali vam nije bas dobro. Jedan vas ovan stalno dovodi u zbuunjujuce stanje. Cas vam laska, cas se povlaci, pa kao da je ravnodusan. Ucinite konkretan korak, da se zna  sta cete  i sta je u pitanju, ljubav ili koketiranje?

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se srede vase dileme, a uslovljeni ste da ih morate resiti. Partner je  postavio ultimatum i sada vas ceka sa jasnim resenjem.Moracete da resite sta zelite i tacno  znate sta ocekujete od partnera.

 

RIBE

Nezni ste i dobre duse, ali nikako da nadjete slicnog sebi. Uvek vas prvo ocaraju pa vas razocaraju. I sada se plasite istog, ali verujte da vam sledi nagrada. Za vas rad i marljivost, novcana naknada, a za srecu, srodna dusa u liku jedne vage.Tako cete biti najsrecniji zodijak!

 

Stranice: 1 2