Tri dana pred nama moci ce da PROMENE TOK necijeg zivota jer slede DESAVANJA  KOJA nisu ocekivali…

Tri dana pred nama moci ce da PROMENE TOK necijeg zivota jer slede DESAVANJA KOJA nisu ocekivali…

16. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Nije vreme za  velike promene, ali ce nesto da krene samo od sebe.Mozda neki nagovestaji koje nikako da sprovedete.Moracete znati sta vam je ciniti i sta je ono sto biste mogli da kazete a da bude delotvorno.

 

BIK

Nastavljate svoju rutinu, a znate da morate da se cupate iz nje.Vreme je da nacinite veliki potez koji ce pokazati da ste zreli i odgovorni.Morate biti  ozbiljni, odgovorni i okrenuti za svojim zivotom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Do sada ste se  nekako slepali uz pomoc porodice i to je bilo za pohvalu. Mada ste imali izdatke,  niste se bojali do sada. Sada se vec plasite i osecate kao da iskacete iz sina pomalo. To vam znaci da gubite kontrolu nad  svim cime ste do sada uspesno upravljali.

 

RAK

Vi ste vec unapred isplanirali ove dane i samo cekate da ih popunite. Vreme je da neki vasi koraci daju odjeka u ovim danima. Vi ste na potezu i vreme je da se srede sve vase zelje, prioriteti i da konacno krenete za ciljem koji ste sebi postavili.

 

LAV

Niste ocekivali da ce vasa emotivna veza da pukne neocekivano.Verovali ste da ste partnera zaveli i tako ga vezali za sebe. Slede desavanja koja ce promeniti tok vaseg zivota, i morate se pomiriti sa istinom. Proslost kao da nije bila, krecete od nule.

 

DEVICA

Postali ste jako ljubomorni na svoju okolinu. Ne reagujete na one tuzne, ali kad vidite srecne, to vam jako smeta.Niko nije kriv  sto niste  srecni emotivno, ili sto bar vi ne vidite  kako zivite.  A zivite daleko bolje od mnogih, i opet ste zavidni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2