Vodolija srecna, Riba umorna, Strelac proklinje zivot  jer nema volje ni za sta…

Vodolija srecna, Riba umorna, Strelac proklinje zivot jer nema volje ni za sta…

21. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da srede neki vasi poslovi i obaveze koje ste davno zacrtali. Ne mislite ih zapustiti ali ste prebukirani.Od vas se ceka da ucinite nesto  konkretno, ali ste u planu da obavite jedan kraci put. Ne slutite da vas ceka izmnenadjenje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Bicete u skripcu,  ali cete na vasu srecu da dobijete poslovnu ponudu. Bice to isti posao, samo malo viseg obima.Dobro ce vam doci da popunite novcane izdatke i dugove u kojima ste se zamrsili.I da naucite lekciju da to vise ne ponovite!

 

BLIZANCI

Znate sta vam je ciniti ali imate odredjeni strah od onoga sto sledi. Nemate se sta plasiti, nego samo pustite da se srede stvari i da se odvijaju spontano. Od vas se ceka da budete  odusevljeni i  da tek  priznate da ce vam nesto biti od koristi.

 

RAK

Osecate da ste sve slabiji i da gubite uvek veliki elan  koji ste imali. Sami ste sebe gurali napred,  a sada osecate da cete se zaplesti od nemoci. Imacete mnogo obaveza, ali cete ih jedva izvrsavati. Vas partner ce morati da preuzme veci deo na sebe.

 

LAV

Ljutiti ste i ponasate se oholo, posebno prema jednoj osobi. Vreme je da prihvatite da niste jedno za drugo. Morate da stavite tacku na sve, i da se tako  okrenete nekim drugim stvarima. Sto pre rascistite sami sa sobom, time ce biti bolje za vas.

 

DEVICA

Naljutite se za trenutak  i odmah bi da se raspravljate. Dok vama to ide, partner ne zna da se snadje.  Razmislite da cesto niste upravu i da cete znati gde i kada treba da stavite tacku.Ne cinite gore!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2