NEDELJA moze biti LUDILO na polju ljubavi, dok jedan znak mora doneti veliku odluku…

NEDELJA moze biti LUDILO na polju ljubavi, dok jedan znak mora doneti veliku odluku…

17. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Nije vreme za neke vece korake, vec ste ih cinili cele radne nedelje. Odmorite se kako biste napunili baterije i ponovo bili spremni za nove radne zadatke. Dajte oduska sebi i pokazite da cete se radovati  ovom danu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Nervirate se od ranoga jutra, a imate obaveze koje stoje.I ne mislite da biste nesto mogli da uradite , nego vam je po sredi novac. Kad trosite, trosite  nemilice, a kada nemate, grizete sve oko sebe.

 

BLIZANCI

Vas odnos prema jednoj osobi postaje dosta blazi, ali time ste i ravnodusniji. Ta ravnodusnost vam nije na mestu, i nikako ne smete da je pokazete. Jedna vam se osoba nada, a vase srce za nju kuca sve tise.

 

RAK

Pokazite da ovaj dan moze biti ludilo, na vasem emotivnom planu.Samo ce od vas da zavisi sta cete uciniti. Niste odavno, pa se danas potrudite da partneru spremite ugodno iznenadjenje i  sve najlepse.Mogli biste biti srecnikom dana.

 

LAV

 

Ljutite se ali ne bas sa pravom. Partneru ste nesto obecali, i zakleli ste mu se, a niko vas nije terao. Sada je red da pokazete da ste voljni  da sve sto ste rekli i preokrenete. Nije fer sa vase strane, ali nije ni red da tako cinite.

 

DEVICA

Nadate se jednom, a cinite drugo, pa ko da pohvata te vase konce? Ako  idete za novim koracima  drzite se samo njih. Zasto mesate ono sto je sadasnje sa onim proslim? Vreme je da zauvek rastavite to dvoje, jedno od drugoga.

Nastavak na sledeccoj strani…

Stranice: 1 2