NEDELJA moze biti LUDILO na polju ljubavi, dok jedan znak mora doneti veliku odluku…

NEDELJA moze biti LUDILO na polju ljubavi, dok jedan znak mora doneti veliku odluku…

17. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Mozd biste morali da razgranicite zelje, i da odvojite moguce od nemoguceg. Znajte sta je ono sto vam je dostupno. Ono sto nije i nemojte da se oslanjaate  na neka nova nadanja. Budite srecni tamo gde vam se nudi, a ne tamo gde se nadate.Donesite odluku!

 

SKORPIJA

Vas smer kretanja je  spreman da ucini sve  kako bi mogao da pokvari sve lepo medju vama. U necemu ste nesigurni i neodlucni, i vreme je da budete   odlucniji.Kako da ostvarite zelju ako ne znate sta tacno zelite? Nadjite cilj!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Zaljubili ste se u jednu vagu i sanjarite o njoj. I ona o vama masta ali ceka na vase direktne korake. Zvodljiva je i jako lepa, pa nemojte dozvoliti da vam je neko drugi preotme. Korak do nje nije dalek, samo napred.

 

JARAC

Zelite jednoj ribi da odate tajne svoga srca ali nikako da se usudite. I ona vas gleda, ali ste malo neodlucni, malo uplaseni. Plasite se da vas ne zavede, pa poslije ostavi. Ako ne pokusate, nikada necete ni saznati.

 

VODOLIJA

Uporno vodite svoj pravac i nikako da zastanete i vidite iza sebe. To sto ste nadmeni i mocni, mnoga srca ostavlja povredjena.Mogli biste da se sredite, da cinite sta vam je volja, ali to nije dobro za one koji vam se nadaju. Posebno za bice koje vas voli vise od zivota.

 

RIBE

Jedan bi jarac da vam pridje, jer ste ga i sami ohrabrili pogledima. Prica se da ste srcelomac, pa se plasi sta je u pitanju. Trenutni zanos, ili cisto osecanje ljubavi? Vreme je da se sredite  i da pokusate sve kako biste oboje znali o kakvim je osecanjima rec.

Stranice: 1 2