Ova CETIRI znaka ce poceti EMOTIVNU VEZU sa osobom koja im je PRIJATELJ!

Ova CETIRI znaka ce poceti EMOTIVNU VEZU sa osobom koja im je PRIJATELJ!

23. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim znacima je nova ljubavna sreca jer oni ce napokon da budu sretni pored osobe koju trenutno smatraju svojim najboljim prijaljateljem ili prijateljicom.

Dugo su se nadali svojoj ljubavnoj sreci ali nisu ni mogli slutiti da je njihova velika ljubav njima cijelo vrijeme bila tako blizu a tako daleko.

BIK

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu. Vi ste uvijek cinili sve za osobu koju zavolite ali vama se iskrena ljubav nije uzvracala. Iza vas su velika razocarenja koja su vam lomila srce, ali vi ste uvijek vjerovali u iskrenu ljubavnu srecu. Poslije svakog ljubavnog problema vi ste uvijek mogli da se oslonite na svog najboljeg prijatelja. Njemu ste uvijek pricali sve, to je osoba koja poznaje sve vase tajne.

Ali, ono sto ne znate jeste da je upravo vas prijatelj ludo zaljubljen u vas. Vama ce vasa osoba kojoj vjerujete najvise da se ispostavi kao vasa srodna dusa. Pred vama je ljubavna sreca jer vi cete zapoceti ljubavnu vezu sa vasim najboljem prijateljem. Pred vama je napokon velika ljubavna sreca sa osobom koja je uvijek bila ludo zaljubljena u vas. Sa  tom osobom napokon cete imati veliku  srecu u ljubavi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vama je ljubavna sreca uvijek bila na prvom mjestu ali vi ste potajno zaljubljeni u vaseg najboljeg prijatelja. Nemate hrabrosti da to priznate jer ne zelite da dovedete vase prijateljstvo pred izazov. Niste sigurni u osjecanja vaseg prijatelja ali pred vama je saznanje da je vas najbolji prijatelj zaljubljen/a  u vas.

Pred vama je velika sreca jer vi cete zapoceti vezu sa osobom sa kojom ste dugo vremena samo u prijateljskim odnosima. Ocekuju vas desavanja koja ce vam samo veliku srecu donijeti jer vas ocekuju promjene koje ce vam znaciti mnogo. Sa osobom kojoj vjerujete najvise vi cete zapoceti vezu koja ce trajati i koja ce vam samo veliku srecu donijeti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2