Ovi znaci ce se moci pohvaliti da im je krenulo i DA SE ZELJA ZA ZELJOM ISPUNJAVA…

Ovi znaci ce se moci pohvaliti da im je krenulo i DA SE ZELJA ZA ZELJOM ISPUNJAVA…

17. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Vec se trudite da se srede neke vase sitne dileme. Od vas se ocekuje da pokazete da cete uloziti i snagu i volju. Konacno morate da se  sredite i da odredjite svoje prioritete. I da ne zaostajete, za svojim zeljama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Ne znate kako da savladate  svoje strahove, ali moracete. Kao da ste postali  plasljivi od onog sto moze da se desi. Imali ste bolnu ljubav i to vas je kostalo bola, pa se sada plasite da volite,  da opet ne budete povredjeni.

 

BLIZANCI

Od vas zavisi sta ce se desavati u periodu  koji sledi. Zato pokazite da ste spremni  da svoje zelje iznesete na svojim plecima. Od vas se ceka  da pratite srce i da budete voljni da sledite njegov put.

 

 RAK

Vreme je da se okrenete ka lepsem  i da sledite zelje srca.U narednom periodu  vreme je da sledite put koji vas vodi ka jednom lavu i da se zelje ispunjavaju, jedna za drugom.Ovo ce biti vas najlepsi zivotni period.

 

LAV

Mozda cete se radovati  svojim obavezama koje vas vuku, ali samo iz jednog razloga. Zanima vas jedna osoba koja je u vasem radnom okruzenju. Koristite svaku priliku da mu budete blizi, a videcete da sto cini i ona. Bice da je obostrana simpatija.

 

DEVICA

Ne znate kuda vas vode misli koje vas vuku  ka jednoj vagi.Ona vas cas gleda a cas ignorise, pa ne znate kako da se ponasate. Vas teret na dusi je veliki, jer volite ali se plasite, da ne budete povredjeni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2