IZABERI JEDAN BROJ , ali BUDI PAZLJIV – jedan je znak da ti slijede SUZE I IZDAJA!

IZABERI JEDAN BROJ , ali BUDI PAZLJIV – jedan je znak da ti slijede SUZE I IZDAJA!

18. rujna 2022. 0 By Maja

BROJ 1)

Broj kojeg si izabrao sa sobom donosi samo lijepe vijesti. Ti ces uskoro imati vise srece nego sto si to ikada mogao zamisliti. Novacni problemi te prate, ali oni uskroo pripadaju zaboravu. Ti si osoba koja je uvijek vjerovala u svoju srecu i koja nikada nije prestala da se nada da ce jednom dana biti bolje. Upravo ti bolji dani su uskoro pred tobom, jer ti ces u vrlo kratkom peridu dobiti velike novce.

 

BROJ 2)

Ljubavna sreca je tebe znala zaobici, ali ti si uvijek vjerovao da  za tebe postoji osoba koja cete ludo voljeti. Mnogo toga loseg si prosao u svojoj zadnjoj vezi, ali ljubavnoj sreci se nikada nisi prestao nadati. Sa tvojm osjecanjima su se neke ljubavi znale igrati, ali uskoro tebe ocekuje velika ljubavna sreca. Ti ces uskoro upoznati oosbu koja ce tvoj zivot zauvijek promijeniti.

 

BROJ 3)

Pokusavas mnogo da postignes sto bolji zivot, ali sreca ti okrece ledja i kada ti je najpotrebnija. Uvijek si vjerovao u dobro, ali nije ti se uvijek dobro vracalo. U narednom oeiodu te ocekuju suze i veliko razocarenje. Jedna tebi draga osoba ce ti slomiti srce. Pored svega sto trenutno prolazis, to ti zaista nije potrebno. Ali, maj uvijek na umu da poslije kse mora doci sunce. Ti ces jos pronaci svoju srecu, ali period koji je pred  tobom ne donosi lijepe vijesti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2