Saznajte sta vam donosi jesen: BIK ce IMATI RAZLOGA ZA SRECU!

Saznajte sta vam donosi jesen: BIK ce IMATI RAZLOGA ZA SRECU!

18. rujna 2023. 0 By Maja

OVAN

Vama ce jesenji period biti itekako naklonjen. Mnogo toga ce vam polaziti za rukom, kako na poslovnom tako i na ljubavnom polju. Mnogo toga cete uspijeti , posebno planove koje ste imali sa voljenom osobom vi ceteuspijeti ostvariti. Serca vas prati tokom cijele jeseni.

 

BIK

Mnogo razloga za srecu je pred vama . Vi cete ostvariti velike novcane dobitke koji ce vam mnogo znaciti. Seca vas prati na polju ljubavi, posebno ako niste u vezi. Jesen vam donosi srodnu dusu o kojoj ste tako dugo sanjali. Jesen je period u kojem ce vam sve polaziti za rukom.

 

BLIZANCI

Jesen vam donosi lijepe dane, ali i mnogo razloga za brigu. Sa voljenom osobom vam u drugoj polovini jeseni nece nista polaziti za rukom. Pred vama ce cak biti odluka da li da nastavite svoju vezu. Kada je posao u pitanju sve vam ide po planu, ali se to za ljubav ne moze reci.

 

RAK

Mnogo je toga sto planirate, i vecinu svojih planova cete uspijeti ostvariti. Pred vama je jesen  koja ce donijeti neke probleme sa sobom, ali vi ste naucili da sve rijesavate najbolje sto znate. Podsku voljene osobe imate uvijek. Pred vama je period koji ce vasu ljubav samo ojacati.

 

LAV

Jesen dolazi i sa njom vama dolaze novcani dobitci. Mnogo se trudite za svoju srecu, i to ce vam se napokon isplatiti. Nova ljubav vam se smijesi, jer vi cete upoznati osobu koja ce vam pomijeniti zivot. Serca vas prati, a sa njom dolaze i promjene koje su vam bile preko potrebne.

 

DJEVICA

Jesen vam donosi mnogo razloga za srecu. Problemi koji vas sada pate, na jesen ce da vam se izgube iz vida. Mnogo toga cete postici, posebno na poslovnom polju cete uspijeti mnogo toga da rijesite. Kada  je ljubav u pitanju vas ocekuju dani ispunjeni samo srecom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2