Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU!

Slika koja te najvise privlaci OTKRIVA tvoju LJUBAVNU SUDBINU!

26. rujna 2023. 0 By Maja

SLIKA BROJ 1.

Ti si jedna romanticna dusa koja voli da sanjari o ljubavnoj sreci i osobi koja cete voljeti kako ti to i zasluzujes. Nisi imao mnogo srece u ljubavi, ali nikada nisi prestao da sanjas o svojoj ljubavnoj sreci. Ti znas da ona postoji, jer nadu ne gubis koliko god razocarenja prosao u svom zivotu. Bez obzira na sve sto si do sada prosao, srecu u ljubavi nisi pronasao. Nikada to nije znacilo da si ti prestao da sanjas o svojoj sreci koja je samo tren udaljena od tebe.

Ono sto jos ne znas, a sto slika koju si izabrao otkriva je da je tvoja srodna dusa tako blizu. Ljubavna sudbina koja tebe ocekuje je puna radosti i sretnih trenutaka. Ti ces uskoro upoznati svoju srodnu dusu i  sa njom samo lijepe trenutke prozivjeti. Ljubavna sreca te ocekuje koju  si ti iskreno zasluzio. Koliko god da si razocarenja prosao, svojoj sreci si se nadao i ona ce uskoro da kroci u tvoj zivot.

 

SLIKA BROJ 2.

Za ljubav cinis sve sto je u tvojoj moci. Ti postujes ljubav i osobu u koju se zaljubis. Ti kada se zaljubis cinis to cijelim svojim srcem. Vrlo si emotivan osoba koja se vrlo brzo veze za osobu koju zavoli. To te je u zivotu kostalo najvise boli. Ti za ljubav cinis tako mnogo, ali to za svoje bivse ljubavi ne mozes reci. Ljubavna razocarenja su dio tvog zivota, ali sa tim se ti nikada neces pomiriti.

Zelis ljubav koju i zsluzujes, ljubav sa pola srca tebi u zivotu nikada nije bila potrebna, Potreban ti je neko ko cete razumijeti i volejti kao sto to cinis i tI. Ti znas da zasluzujes mnogo vise, i to se ne  plasis da kazes. Tvoje srce ce u buducnosti pripasti osobi koja ce tebe mnogo voljeti. Ljubavnu srecu zasluzujes i nju ces i dobiti. Ti ces u svom zivotu biti mnogo sretan sa osobom koja ce tebe mnogo voljeti i koja ce tvoju ljubav znati cijeniti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2