Dan koji sledi donosi prijatno IZNENADJENJE  jednom, a bolno RAZOCARENJE drugom znaku…

Dan koji sledi donosi prijatno IZNENADJENJE jednom, a bolno RAZOCARENJE drugom znaku…

19. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Zelite da se jedna skorpija zainteresuje za vas, i da vas voli.  Vreme je da joj pokazete da joj to i dozvoljavate, ali na njenu i vasu radost. Bice iznenadjena vasim simpatijama, a vi pocastvovani njenom ljubavlju, postacete srecnik dana.

 

SKORPIJA

Konacno cete pokazati jednoj vagi da je volite. Cak i da niste tako  mislili pokazati, sve ce se desiti tako spontano. Bice da se medju vama  otvorila brana ljubavi, koju ste dugo osecali, ali ste cutali. Cutali i cekali da se pokrene sama od sebe.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Samo jedna rec ce biti  trajna  ako je cak i ne iskazete, nego odate pogledima. Ljubav koja vam se budi u srcu za jednu  vodoliju, jaca iz dana u dan.Danas imate sanse da startujete i pokazete sta osecate. Samo napred!

 

JARAC

Niste ni svesni sta vam cini jedan prijatelj i sta vam sprema. Vec je potajno poceo da flertuje sa vasim partnerom. Kao da vam sprema  neocekivanu izdaju, a vi vidite ko vas  zeli izdati. Cija ce biti veca krivica, njegova ili vaseg partnera?

 

VODOLIJA

Mada se svidjate jednom strelcu, nikako da vam pridje. Niste ni pomislili da ga prvo morate da ohrabrite. Danas mu ukazite bar paznju jednim pogledom i verujte da ce vam prici. Vreme je da se konacno gledate oci u oci, i da postanete par.

 

RIBE

Suvise ste otvoreni ali i razumni, pa se trudite da budete jaki.  Neke stvari ce vas zaboleti, ali to uzimate kao nemogucu  vezu. Tamo gde vidite da nemate sanse, vi odustajete u startu.Mozda biste za ljubav jedne vage  morali da budete daleko  slobodniji, ali i hrabriji.

 

Stranice: 1 2