Dani kalendarske jeseni Jarcevima donose NOVU LJUBAV, a neko ce reci SUDBONOSNO DA!

Dani kalendarske jeseni Jarcevima donose NOVU LJUBAV, a neko ce reci SUDBONOSNO DA!

19. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme pred vama je namenjeno za nove vase korake.  Od vas se jedan bik nada da cete ga podrzati i  pomoci ovih dana. I on  je dosta  napredovao ali sada je  u pozicoji koja  mu ne odgovara.Uzda se u vas i vasu pomoc.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se ocekuje da budete podrska jednoj osobi ali vas ona  nece moliti za pomoc. Samo da se zna da ocekuje pomoc od vas, ali da se sami dosetite.  Vidite kako da joj pomognete, a da ne budete nametljivi.

 

BLIZANCI

Do sada ste se nadali nekome cudu, ali vise nemate cemu. Vreme je da se pomirite  sa situacijom  i da se vise nicemu ne nadate. Od vas se ceka  da budete svesni nekih ranijih propusta. Vec trpite njihove posledice.

 

RAK

Da ste bili malo jaci, sada biste mozda i uzivali u zivotu. Uvek ste bili mirni, i niste se  mnogo  bunili. Sada cete da se sretnete sa nekim propustenim situacijama. Ovi dani ce biti porazni za vas, ali nikad nije kasno da pocnete iznova!

 

LAV

Jesenji dani vam donose  neke nove momente ali i posledice licne nepromisljenosti. Sami ste krivi za svoju  situaciju, pa sada se borite da se savladate.Od vas se ceka da priznate  greske.

 

DEVICA

Niste svesni da  cete se  radovati  ali cete biti iznenadjeni.Vasa ljubav je  lepa i tako se radujte sto je tako. Zasluzili ste da se radujete kao i drugi, ali sada je vreme da se nadoknadi onpo sto ste propustili.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2