Naredna tri dana Vage se raduju, Rakovi ocajni, dok Skorpije  i Bikove hvata bes…

Naredna tri dana Vage se raduju, Rakovi ocajni, dok Skorpije i Bikove hvata bes…

19. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Nemate  razloga da se zalite jer vam ne ide lose. Sve je do vaseg pravca i cilja  i vi ga sebi odredite. Do sada ste napredovali na jednom, a drugo ste polje zanemarili. Red je da se nadoknadi ono sto ste  do sada propustili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Dok ste mogli da racunate na pomoc prijatelja, bilo vam je lako. Sada je njemu  oziljniji period, a  vi i dalje racunate na njegovu pomoc. Sada ce njegova pomoc izostati pa ce vas hvatati panika i bes.Niste na to racunali.

 

BLIZANCI

Ponasate se kao nezrelo dete, a vas partner vam to zamera. Kao da ste ispali sa sopstvenog koloseka zivota, pa ste bezvoljni. Partner ce vas usloviti da se  snadjete  kako znate, i da pokazete zrelost svojih godina.

 

RAK

Gde god se osvrnete ostaju zapocete misli i koraci koje zelite da pretvorite od njih. Mada nigde ne vidite  da ste  spremni i da imate sanse, ipak  se nadate.Ovih dana cete biti ocajni jer  nista nece ici kako treba.Bicete ocajni .

 

LAV

Stizu vas posledice neuspele veze na koju ste racunali.Ipak ste oboje precenili jedno drugo. Oboje ste morali da cinite ustupke, a niste. Naredna tri dana sledi da se suocite sa situacijom, i da shvatite da ste  krivi oboje.Niste ni  znali  sta vas ceka.

 

DEVICA

Ne znate sta biste a nije vam lako, jer ste pomesanih osecanja. Vase srce kuca  u smeru osecanja koja vas vode. Zna se da vas vuku prema jednoj vagi koja nikako da se usmeri ka vama.Vase srce je ocekuje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2