Blizanci jesen docekuju u suzama,Vaga ce biti sretna,a ovaj zodijak ce imati najmanje srece…

Blizanci jesen docekuju u suzama,Vaga ce biti sretna,a ovaj zodijak ce imati najmanje srece…

20. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim zodijacima je jesen  koja ce ih kostati mnogo. Nekome se smijesi sreca, a nekoga ocekuju suze. Ova tri zodijaka sigurno ne zasluzuju tesku sudbinu, ali oni su borci koji zanju da se bore sa zivotom.

BLIZANCI

Dragi blizanci, period koji je pred vama zaista vam ne donosi mnogo srece. Tesko ce vam biti, jer vi cete dozivjeti jedno veliko razocarenje.  Osoba kojoj mnogo vjerujete ce vas razocarati kao niko do sada. Pocetak jeseni vam donosi dane koji vam nece lako pasti. Mozda je vasa najveca greska sto slijepo vjerujete ljudima koji vas okruzuju. Jednoj osobi posebno mnogo vjerujete, i upravo ona ce vas kostati najvise boli. Vi ste emotivna osoba kojoj izdaja i prevara nikada  ne mogu lako pasti. Volite da vjerujete ljudima, koliko u tome grijesite uskoro cete na zalost saznati. Suze su pred vama jer vi cete veliko razocarenje osjetiti. Nije vam ovo prvi put da svoje dobro srce poklonite pogresnoj osobi. Vi niste neko ko ce druge kriviti zbog svoje lose procjene. Pred vama jesu teski dani, ali vi ste jaka osoba koja ce na kraju znati kako da se izbori sa njima.

 

DJEVICA

Drage djevice, pocetak jeseni vam zaista ne donosi mnogo srece. Kako na polsovnom tako i  na ljubavnom polju mnogo toga vam nece polaziti za rukom. Do sada ste naucili samo da se borite za svoju srecu, ali period koji je pres vama donosi jos jedno iskusenje. Pravicete poslovne greske koje ce vas kostati mnogo novca. Mada vazite za vrlo odgovornu osobu, jedna poslovna greska ce napraviti velike promijene.

I na polju ljubavi vam mnogo toga nece polaziti za rukom. Sa voljenom osobom dolazi do velikih nesuglasica koje ce vas cak natjerati da razmislite o privremenom raskidu. Sreca vas zaobilazi, ali vi se nikada niste lako predavali. Koliko god vam lose islo, vi ste postajali samo jaci. To je nesto sto mnogi za sebe ne mogu revi, ali vi znate koliko ste jaki. Nece vam mnogo toga polaziti za rukom, sto ne znaci da cete vi prestati da se borite za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2