DNEVNI HOROSKOP za 21.septembar:Nekome ce emocije biti naglasene u danu pred nama!

DNEVNI HOROSKOP za 21.septembar:Nekome ce emocije biti naglasene u danu pred nama!

20. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Bicete u situaciji koja ce vas izbacivati iz koloseka. Nikako necete znati kako da se postavite, niti kako da se ponasate.Morate pokazati da ste odgovorni i zreli, a nikako  da ste nespremni za neke odluke.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Osecate se daleko bolje nego rnije ali jos vam nisu procvetale ruze. Osecate da ovaj dan moze biti posebno lep, jer je neko zakoracio u vas zivot. Ovo moze biti sjajan dan za ljubav, a to cete se i uveriti jer vam slede carobni trenuci. Srecnik ste ovog dana!

 

BLIZANCI

Nikako  da se saberete i odredite tacno sta vam se zbiva. Nesto vam se desava, umorni ste i bezvoljni, bez da ste bolesni. Mozda vas je neko razocarao, a danas ce vas nesto povuci da se radujete.Imacete razloga.

 

RAK

Vreme je za bolje stvari, a vi razmislite koje. Sada je vreme da se izjasnite sta je ono sto zelite.I ko je ona osoba koja bi vas mogla usreciti.Vreme je za neka direktna pitanja i konkretne odgovore.

 

LAV

Dovoljno ste ljuti da biste se mirili a vreme vam ide u prilog. Ovo ce biti savrsen dan za pomirenja, pa se mirite i vi. Neko ce vam se jako obradovati i vreme je da se srede svi  vasi nemiri.

 

DEVICA

Vasa rec ce biti presudna danas u jednoj situaciji. Ona ce vas prosto iznenaditi i povesti boljim putem. Osoba kojoj se radujete, dace vam odresene ruke sto se tice odluka.Na vama je samo da pokazete gde zelite ici, ona ce vas pratiti.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2