DNEVNI HOROSKOP za 21.septembar:Nekome ce emocije biti naglasene u danu pred nama!

DNEVNI HOROSKOP za 21.septembar:Nekome ce emocije biti naglasene u danu pred nama!

20. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni da ce ovaj dan biti tako presudan za vas, i vasu vezu. Vreme je za nove radosti, a one ce se desavati.Jedna osoba od vas ceka poruku, a vi se inatite da je posaljete.Bolje je da to ucinite, nego da se  kajete kasnije.

 

SKORPIJA

Vasa ljubav je paznja  i tolerancija i sve ono sto cini onu pravu. Zato je vas partner ponosan i na vas i na vasu vezu.Oseca da ste poseban par, po necemu i da cete se radovati. Sledi nesto daleko jace od radosti.

 

STRELAC

Mislite o jednoj osobi i ona vam je sve. Ipak se drzite na odredjenoj distanci i nikako da se priblizite. Verujte da ni ona nije tako ravnodusna, kako vam glumi. Ipak ceka na vas direktan korak.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Dugo ste zaljubljeni i odavno ste to i krili od svih, cak i od sebe. Ovaj dan je vreme za otvorena priznanja i vreme da se poloze emocije na sunce. Bilo da simpatisete, bilo da volite, ne smete vise da ignorisete i krijete.

 

VODOLIJA

Vase srce kuca u smeru ljubavi i smeru  otvorenih osecanja sa jedne strane.Imate veliku zelju da i druga strana oseca isto.Vreme je za bolje dane i za bolja desavanja.Doci ce i taj cas da se i druga strana izjasni.

 

RIBE

Danas ce se uzburkati vase emocije prema jednom jarcu. On vas voli i zeli vam sve najbolje,ali ne sme da vam se priblizi. Ocekuje da cete ga ignorisati i da slede neka nova  osecanja.Samo verujte srcu i pustite da vas vodi.

Stranice: 1 2