IZABERI CRNU MACKU jer odredjuje put zvezda-STA vam PORUCUJE njihov smer?

IZABERI CRNU MACKU jer odredjuje put zvezda-STA vam PORUCUJE njihov smer?

20. rujna 2022. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI  SLIKU MACKE BROJ 2

Ako ste izabrali  crnu macku pod rednim brojem dva, vec osecate da  imate drugu sansu.Bice vam ubrzo ponudjena kao na dlanu, a vi dobro vidite sta je tu za vas. Sta je ono sto bi vama islo u prilog, sta je ono gde biste se vi okoristili.

Put zvezda ide u krivudavom smeru, sto znaci da necete imati sve okolnosti u prilog. Sve zavisi koliko ste zagrijani za novu sansu, i da li zelite  napred. Mozda nece biti sve kako ocekujete, lako i lagodno, ali pokazite da ste borac. Malo vi, malo pomoc zvezda i sve ce da vam krene na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI  SLIKU MACKE BROJ 3

Ako ste izabrali  sliku macke broj tri, svakako da cete imati iznenadjenja.  Ona ce da vas vodi ka jednom  novom poznastvu koje ce vas  povesti dalje u vas novi emotivni svet. Vreme je da se radujete susretu, jer vas govor zvezda upucuje na mesec.

To znaci da sledi nova ljubav koja ce vas voleti  i koja ce sa vama da kuje zajednicke planove.  Mozda nova ljubav donese i nove zaplete, tuge i radosti. Ali svakako da ce vas uputiti na nove korake, nove dileme ali i nove zivotne odluke.

Ova maca vam salje upozorenje da budete istrajni i da se ne predajete na  malim preprekama. Bice i padova, ali na kraju ce da bude sve lepo i jasno.Nemojte da pokleknete.Ostanite istrajni i cilj je vas!

Stranice: 1 2