Ovi zodijaci IMAJU VELIKE ZELJE-Hoce li se one za njih OSTVARITI ?!

Ovi zodijaci IMAJU VELIKE ZELJE-Hoce li se one za njih OSTVARITI ?!

21. rujna 2023. 0 By Maja

Svi mi imamo mnog zelja u nasem zivotu. Neke su skromne, neke pretjerano velike. Ovi zodijaci vec dugo imaju jednu veliku zelju. Da li ce se napokon njihova najveca zelja postati stvarnost?

BIK

Dragi bikovi, vi ste uvijek bili mnogo skromni. Shodon tome ni vase zelje nikada nisu bile pretjerane. Vi se za svaku svoju zelju borite i nastojite ih sami ostvariti. Neke zelje ipak ostaju samo nesto sto ne mozete sebi ostvariti. Mada nikada ne zahtijevate mnogo, naravno da i vi imate jednu najvecu zelju koja vam je tako blizu srca. Uvijek se borite za svoje snove i nikada niste ocekivali da drugi vama vase zelje ostvaruju. Previse ste ponosni, ali i iskromni da bi to dozvolili. Zelju koju vi imate vec dugo nosite sa sobom. Ona vam je jako bitna, i mada je jako skromna niste je uspijeli sebi ostvariti. Za to nemate ni potrebe jer ce se sudbina  za to pobrinuti. Vasa najveca zelja koja vas tako dugo prati uskoro ce postati vasa realnost.

 

RAK

Dragi rakovi, vase zelje nisu uvijek skromne, ali i vi nastojite da se sami za njih ozborite. Neko ce za vas reci da imate mnogo zelja, lai to nije tacno. Vasa najveca zelja je samo jedna i za  nju ste se uvijek borili. Dobri i skromni kakvi i jeste nikome o svojoj zelji ne zelite da govorite. Zelite da je sebi ostvarite mada to nije jednostavno kako se cini. Vasa zelja ce se ipak uz malo srece ostvariti. Pred vama je ostvarenje vase zelje koja vam tako mnogo znaci u zivotu. Nikada se svojih zelja niste odricali, a posebno ove jedne koja vam tako mnogo znaci. Ona ce se ostvariti  i vama mnogo toga u zivotu uljepsati. Samo vi znate koliko vam je ta zelja bitna, i ona ce u vasoj blizoj buducnosti da postane stvarnost.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2