Prva jesenja SREDA donosi RAZOCARENJA Strelcu,TUGU Jarcevima, a KOME SRECU?

Prva jesenja SREDA donosi RAZOCARENJA Strelcu,TUGU Jarcevima, a KOME SRECU?

20. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da ucinite nesto konkretno, i da se zapitate sta dalje. Od vas i vasih koraka ce zavisiti  sta cete dalje da  cinite, pa sta ce se i desavati. Nemojte cekati  stvari koje zelite da se dese same od sebe.Ucinite korak da se dese!

 

BIK

Mogli biste tako svaki dan, kao sto ste danas, da budete vredni. Postajete odgovorni i savesni, pa danas ste zauzeli veliki posao. Tako biste mogli da budete svaki dan, a ne da danima lenstvujete, pa onda nemate trena odmora.

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce da bude  u jednom koraku i da se obistini. Vreme je da taj korak sami predjete i da ga vec jednom ucinite. Nemojte da uvek cekate druge, pa da idete za njima, kao da ih kopirate.Budite svoji!

 

RAK

Vas smer kretanja prati jednog ovna i on vam se mnogo svidja.To je istina koju nikako da priznate  i da se pomirite sa njom.  Volite ga tajno, a kad je sa vama, vi se pravite vazni i ignorisete osecanja srca.Ne cinite to!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Vasa sreca je  vas  partner ali nije sve bas tako kao sto mislite. I vasa veza ima  svojih propusta, a vi vidite gde su. Partner ceka da sami uocite svoje greske, pa ce i on da vam prizna svoje.Ovaj dan je dan za priznanja.

 

DEVICA

Mozda je bas ovaj dan namenjen za vasu ogromnu srecu. Vi je i ne slutite ali ste na pola puta do nje. Neko vas voli i danas ce vam preneti osecanja svoga srca. Saznacete da ste tajno voljeni, pa ste srecnik ovog dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2