U danima  koji slede Rakovi se predaju, Skorpije inate, a Strelci se zaljubljuju…

U danima koji slede Rakovi se predaju, Skorpije inate, a Strelci se zaljubljuju…

20. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate da ste propustili nesto vazno. Sada je vreme da nadoknadite bar mali delic toga. Mada ste svesni da necete moci, vredi pokusati. Napravite bar jedan korak ka srcu jedne osobe koja vas je osvojila.Ona to i ocekuje.

 

BIK

Zalite za propustenim, ali ne cinite nista da to ispravite.Umesto da cinite nesto korisno, vi se predajete kao da ste pomireni sa situacijom.Umesto da cinite nove korake, vi kukate da ste nesrecni  i da vas nista nece.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vi ste se pogresno postavili u startu  prema jednoj osobi. Sada nista ne mozete da ucinite, niti da popravite stvari. Naredni dani ce vam doneti pomirenje sa situacijom, ali vam nece biti lakse.Ali cete biti stabilniji.

 

RAK

Da ste malo  vise mislili o sebi, a manje o drugima, bilo bi vam bolje. Sada shvatate da ste drugima valjali vise nego sto ste sebi. Iskoristili su vas za svoje poene, i vi se sada predajete, sudbini, kao neostvarena osoba.

 

LAV

Nemate emocije, ili se samo vesto trudite da ih sakrijete? To pitanje morate sebi odgovoriti, jer kako ste nekome pricali da ga volite? Kako, ako nemate emocija, ili ih samo glumatate da imate. Ako imate osecanja, pokazite ih delom.

 

DEVICA

Vreme je za neka priznanja i da se sto pre  izborite sa istinom. Mada je partner dosta gresio, i vi ste prema njemu. Vreme je da priznate da ste slicni, pa ste vise bili u duelu, nego u emotivnoj vezi. Vreme je da se sve sredi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2