U danima  koji slede Rakovi se predaju, Skorpije inate, a Strelci se zaljubljuju…

U danima koji slede Rakovi se predaju, Skorpije inate, a Strelci se zaljubljuju…

20. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je da pocnete da imate  odredjene stavove. Nemojte da ih menjate svaki cas, nego postupajte onako kako treba.Vreme je da budete spremni na neke ustupke, a ne da obecate, pa se predomislite.Budite od reci!

 

SKORPIJA

Poceli ste opasno da se inatite, i vas inat se nastavlja u danima koji slede. Vreme je da malo popustite, jer cemu inat ako ce da steti? Bolje je da pokazete neka  druga osecanja koja vas vode i koja imate u dusi.Ne da stetite sebi!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Ne slutite da sledi nova ljubav i da cete se opasno zaljubiti.Sve ce se desiti u momentu susreta sa jednom osobom.Izgubicete kompas za mesto i vreme i bicete ocarani njenom pojavom. Vreme je da se srede neke licne emocije i utisci.

 

JARAC

Da vas vase srce vodi napred, to vidite, ali niste sigurni kome! Ono vas vuce u drustvo  dve zanimljive osobe i ne znate sta da kazete. Opcinjeni ste dvema osobama, a morate da razgranicite u koga ste zaljubljeni.Opredelite se za jednu!

 

VODOLIJA

Od vas se ceka da budete mnogo razumniji i pokazete bar stepen tolerancije. Bice tako daleko bolje nego da se i dalje svadjate i terate inat. Znate vec prema kome, ali ne znate da i on moze poceti da se inati.Ako pocne, tek ce vam biti lose!

 

RIBE

Emotivna sreca je polje na kojm zelite da budete ostvareni.Zato cinite sve da volite i budete voljeni.  Dajete sve od sebe da jednoj osobi uzmete mesto u njenom srcu. Ako ne zauvek, onda bar za neko odredjeno vreme.

Stranice: 1 2