Devet dana do kraja meseca:NEKI znaci CE morati DA POSLUSAJU upozorenja ZVEZDA!

Devet dana do kraja meseca:NEKI znaci CE morati DA POSLUSAJU upozorenja ZVEZDA!

21. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Moracete ozbiljno da sagledate rezultate sta ste postigli do sada. Sta je ono cime ste zadovoljni a sta vam jos preostaje? Vreme je da saberete svoje korake i da se okrenete emotivnom polju. Dok je radno u usponu, vase emotivno  polje je u rasulu.

 

BIK

Vasa je volja sta cete dalje i kako, ali savet zvezda je za vas upozoravajuci. One vide vase psihicke lomove, a svemu je kriva vasa finansijska situacija. Od vas se ceka da menjate nacin gledanja stvari i da pocnete da mislite glavom.

 

BLIZANCI

Suvise ste optereceni svojom trenutnom situacijom. Nije samo novcana, nego i zdravstvena, ali ce biti bolja. Morate verovati u sebe i svoje korake. Ne budite razdrazljivi i nervozni, to vam steti.Necinite da vam bude gore i teze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Predani ste celoj situaciji i prosto svim desavanjima u prethodnim danima. Ni naredni dani do kraja mseca nece biti bolji.Nemate uticaja na bilo sta, a morate se pomiriti sa onim sto vam je neprihvatljivo.Nemate ni suza, a bilo bi vam lakse da se isplacete.

 

LAV

Patite i zalite zbog necega i za nekim, ali ste tvrdoglavi, da biste priznali. Sto je doslo do rastave, krivi su i vas ponos, i uticaj vase okoline. Ako zelite da se mirite, da bude bolje, ili kao pre, cinite nesto. Malo vi, malo zvezde, pa bi moglo da se nesto i popravi.

 

DEVICA

Da ste na putu koji vas vodi napred, to vidite, ali pazite sta zelite. Sakrijte zavist i ljubomoru koju osecate prema nekome.Zvezde vas upozorvaju da se lako mozete odati pred jednom osobom. Budite mudriji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2