Devet dana do kraja meseca:NEKI znaci CE morati DA POSLUSAJU upozorenja ZVEZDA!

Devet dana do kraja meseca:NEKI znaci CE morati DA POSLUSAJU upozorenja ZVEZDA!

21. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vase odluke moraju ugledati svetlo dana. Ako ste ih do sada i odgadjali, sada je vreme da budete  cvrsti. Nema vise neckanja i kolebanja sa vase strane.Morate biti odlucni i znati sta zelite i koji vam je cilj.

 

SKORPIJA

Deluje kao da ste zavrsili jednu epoizodu svoje ljubavne price. Do vas je da li ce biti nesto u nastavku, ili nece. Kako stvari stoje, najbolje je da znate  sta biste mogli dalje. Ako nije islo s pocetka, znaci da nece biti dobro ni dalje.

 

STRELAC

Od vas se ceka da pokazete da ste voljni da se okrenete prema jednoj ribi koja vas gleda. Zvezde vas upozoravaju na njene signale i da cete biti  par. Kao da ne zelite cuti sapat zvezda, vi idete za jednom vagom.

 

JARAC

Znajte da vas raduje jedan bik koji vam se cesto javi.Bude to onako neobavezo i u prolazu, ali verujte da vas  voli.Mada to cini skiveno i tajno, mozda je red da malo vise paznje obratite na njega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

VODOLIJA

Bili ste jaki i uporni, ali ste posustali, bas sada na iskraju meseca. Mozda niste smeli sebi da dozvolite taj luksuz, jer ce neko da preuzme vodjstvo. Jedan suparnik se namece stalno i zeli vaseg partnera da vam preotme.

 

RIBE

Upornost vam je jaca strana  i vreme je da se srede vase misli. Moracete i dalje znati sta je za vas dobro, i sta prihvatljivo. Ne smete predati slucaju situaciju koja zamalo da krene  u tudju korist i da se desi da drugi uzmu vase poene.

Stranice: 1 2