IZABERI ANDJELA CUVARA i   saznaj   KAKAV SAVJET ima za TEBE – sta treba da radis, cega treba da se cuvas!

IZABERI ANDJELA CUVARA i saznaj KAKAV SAVJET ima za TEBE – sta treba da radis, cega treba da se cuvas!

21. rujna 2022. 0 By Maja

ANDJEO BROJ 2

Mnogo se trudis da sve bude onako kako ti sebi zamislis. Ti vjerujes u sebe i nikada ne dozvoljavas da bilo ko stane na tvoj put ka velikoj sreci. Osoba si koja je naucila da se bori jer ti se nikada nisi oslanjao na druge ljude. Nisi naucio da zavisis od bilo koga drugog osim sebe. Naravno da u tvom zivotu postoje ljudi kojima vjerujes i koje smatras svojim prijateljima, ali nazalost nije svaka osoba koja te okruzuje tvoj prijatelj.

Upravo tih laznih prijatelja moras da se cuvas i svoje povjerenje ne smijes tako lako da poklanjas.

Ti ces uspjeti da se izboris za svoje snove i svoje zelje, ali pri tome pazi kome odajes svoje tajne. Postoje osobe koje su ljubomorn na tebe, ali ti to ne primjecujes. Iste te osobe zele da te vide kako padas u zivotu i takvih laznih prijatelja  moras da se pazis.

 

ANDJEO BROJ 3

Uvijek si se borio za svoju ljubavnu srecu jer ljubav je bila i ostala tvoja zivotna vodilja. Osoba si koja pokusava da ostvari svoje snove sa osobom kojoj mozes slijepo vjerovati. U ljubavi nisi imao mnogo srece, ali trenutno mislis da si na pravom putu i da pored sebe imas osobu kojoj mozes slijepo vjerovati.

Ali nazalost moras da se pazis lazne ljubavi.

Moras da pazis kome poklanjas svoje srce jer ti si osoba koja uvijek zeli da u svakome vidi samo dobro. Pazi se lazne ljubavi jer tvoje srce bi moglo ostati ranjeno. Uvijek si volio kao malo ko drugi, ali to sr tebi nije uvijek dobro vracalo. Zato ovaj put budi oprezan i ne dozvoli da se bilo ko igra sa tvojim osjecanjima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Pred tobom ce biti sreca samo ukoliko pocnes da mislis i na sebe i na ono sto tebe cini sretnom osobom.

Ljubavna sreca ce doci ali ne osobom sa kojom si trenuto. Pazi na svoje srce je ono bi vrlo lako moglo ostati povrijedjeno. Vjeruj u ljubav, ali nikada previse.

Stranice: 1 2