IZABERI CAROBNU OLOVKU: Time ces ispisati DIO SVOJE SUDBINE-nevjerovatan test licnosti!

IZABERI CAROBNU OLOVKU: Time ces ispisati DIO SVOJE SUDBINE-nevjerovatan test licnosti!

21. rujna 2022. 0 By Maja

OLOVKA BROJ 1)

Tvoja sudbina lezi samo  utvojim rukama. Ti si osoba koja cvrsto stoji na zemlji i koja na zivot uvijek gleda sa pozitivne strane.Mnoog se boris i znas da se u zivotu mozes prepustiti samo na sebe. Drugima vjerujes, ali sebi vjerujes vise. To naravno ima svoje razloge, jer su tebe u proslosti mnogo izdali.

Sada se oslanjas na sebe i svoj rad jer znas da ssamo tako mozes postici ono sto zelis. Nikada drugima nisi milsio nista lose. Ti si bice koje je uvijek gledalo da svakome pomogne.

Ti trenutno pises svoju sudbinu jer tacno znas sta zelis, i ti ces to sto zelis i postici. Tvoja vjera u tebe je celika jer si ti bice koje ima mnogo samopouzdanja.

Tvoja sudbina ce biti divna, tvoja buducnost  ce biti sretna jer se ti za nju boris. Tebi niko nije ravan kada je upornost u pitanju i to ce se itekako isplatiti.

 

OLOVKA BROJ 2)

Mnogo se ne trudis da svakome udovoljis, i to je tvoj put ka uspjehu. Gledas svoja posla i ne obazires se na druge. U tudje zivote se ne petljas, ali u tvoj se petljaju mnogi.

Ti na to toliko i ne obracas paznju jer ti znas svoju vrijednost i boris se za sebe. Sta ce neko reci nije tvoj problem. Ti pises svoju sudbinu korak po korak. Ne zuris jer znas da ces na kraju ipak sve postici.

Toliko samopouzdanja te moze dovesti daleko ako nastavis putem kojim sada ides. Oduastati neces to je sigurno jer ti vjerujes da se za svoju buducnost moras boriti.

Tvoaj sudbina je da budes sretan u zivotu. Ne zbog toga sto ti to ocekujes, vec sto se boris da tako bude. Sreca ce doci do tebe bez obzira koliko padova imao, ti ces se uvijek boriti.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2