IZABERI KOVCEG sa blagom i saznaj nesto o sebi,tvoje tajne i vrline…

IZABERI KOVCEG sa blagom i saznaj nesto o sebi,tvoje tajne i vrline…

21. rujna 2022. 0 By Lala

AKO SI IZABRAO KOVCEG BROJ JEDAN…

Onda neka ti bude na umu da si ti osoba koja nekad mora da  bude vise  otvorena i osoba koja prosto mora da pokaze svoje emocije. Imaj na umu da nema nista lose u tome i da itekako imas  pravo da  uzivas  u svemu sto sledi i da se posvetis sebi.

I da je  konacno  vreme da pokazes svoje emocije i da pricas o svojim zeljama i strahovima. Ti si osoba koja je svima oslonac i rame za  plakanje i to je za svaku pohvalu. Ali,problem nastaje u tome sto ti ne zelis nikome da pricas o svojim zeljama. Sto cutis o tome vrlo cesto i   u sebi se     kidas i slamas. Moras da steknes apsolutno poverenje bar u jednu osobu kojoj ces napokon da otvoris svoje srce.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO SI IZABRAO KOVCEG BROJ   DVA…

Ono sto ti krijes od svih je to da si osoba koja zeli da  bude voljena. Ti si mozda okruzen ljudima ali to ni u kom slucaju nije ono sto zelis jer ti je potrebno da te neko iskreno voli i da imas kraj sebe prave ljude.

Mozda si neko ko ima ko zna koliko prijatelja i poznanika ali je problem u tome sto ti  imas utisak da te niko ne razume.

I iako si uvek u nekom drustvu prava je istina da si u dusi veoma usamljen i tuzan i zeljan toga da imas nekog ko te  iskreno voli i ko ce ti se naci u nevolji.

Moramo da kazemo da je jako malo onih koji su dobri ljudi u ovo lose i zlo vreme ali to nikako ne   znaci da ih nema. I zato pokusaj da mislis na sebe i na svoje zelje i da     vremenom naucis da prepoznas dobre ljude. I da im se otvoris, da ih volis, i da dobijes svu ljubav koju   zelis i zasluzujes.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2