Ovog CETVRTKA Rak se bori da savlada tugu, Lav mora biti hrabriji u odlukama…

Ovog CETVRTKA Rak se bori da savlada tugu, Lav mora biti hrabriji u odlukama…

21. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vec se radujete ovom danu koji ce vas znatno obradovati. Znate vi sta ocekujete od ovog dana i sta vas vuce ka njemu. Da li ce sve biti kako treba i da li  ce ovaj dan da ispuni vasa osecanja? To tek sledi da se uverite.

 

BIK

Do vas je da se radujete i nadate boljitku, ali i da ucinite sve da do njega i dodje. Pred vama su novi koraci koje morate uciniti, a plasite se. Da li je sve onako kako mislite, tek cete se uveriti.

 

BLIZANCI

Vazni su vam koraci koje morate da ucinite sami i da ih cinite voljno. Ako budete racunali na  na dobru volju sve ce da ide kako treba. Vasa bezvoljnost ce  samo da vam odmogne u svemu, zato optimisticno napred.

 

RAK

Ne znate kako da savladate tugu koja vas gusi a vreme je da idete dalje.  Guse vas trenutne situacije kojima ne vidite resenje, a onda se nadovezuju i one koje su bile.  Morate  podici glavu i prihvatiti  ono sto je.

 

LAV

Vreme je da budete odlucni u svemu, a vi niste za neke odluke. Od vas se ceka da budete hrabriji u odlukama, a to niste pokazali. Uvek vas obeshrabri bas onaj koga volite, pa vidite da menjate stvari.

 

DEVICA

Ne znate za svoje brige da ih razdvojite i da pokazete svoj stav po vaznosti. Osecanja su vam pomesana i vi se trudite da nadjete neki prioritet, ali ne uspevate.Srce vam mora birati izmedju  manjeg i veceg problema, ali sta god odlucite, bice ih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2