Ovog CETVRTKA Rak se bori da savlada tugu, Lav mora biti hrabriji u odlukama…

Ovog CETVRTKA Rak se bori da savlada tugu, Lav mora biti hrabriji u odlukama…

21. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Niste svesni sta vas ceka i sta je ono sto zelite da se  desi. Od vase srece do vase tuge uzak je put.Zato morate paziti da ne skrenete ni levo ni desno. Morate imati cilj i slediti ga bez obzira na prepreke.

 

SKORPIJA

Vasa je tuga da ste  opet pogresili, zavedeni laznim obecanjima i laznim nadama. Bar ovog puta ste ocekivali vise srece ali vam se nije dalo.Da li se kod vas radi o losoj sreci, ili o pogresnom izboru, ne znate ni sami.

 

STRELAC

Da li vas ceka  jedan  obican dan, ili ce da bude neobican po svemu? Tek cete tokom dana da procenite da sreca dolazi sa nekim, i bez najave.  Samo susret sa dva oka bice jasna potvrda da se radja nov ljubav, i da cete biti srecnik dana!

 

JARAC

Vasa tanana osecanja i vreme koje vas vodi ka jednom bicu,dovoljni su znaci ljubavi. Gajite je u sebi i nosite tajno, bez da se  izjasnite, bar za sada. Nemojte ih ugusiti u sebi, pokazite ih u momentu koji bude pogodan.

 

VODOLIJA

Vasa ljubav ce da se izrazi kroz vase suze a i to vam nije dobro. Nemojte da pokazujete osecanja suzama, bilo srece ili ocaja. Neko vas nece razumeti, pa ce misliti da ste povredjeni, i tako se udaljiti od vas.

 

RIBE

Vreme je da ovaj dan bude samo vas i da ga vodite u zeljenom smeru. Ucinite sve da vam ide u prilog i da se odvija po zeljenom planu.Malo rada, malo odmora, i jedan lepi izlazak  sa voljenim bicem. Tako bar zelite da vam protekne.

Stranice: 1 2