Sa prvom jesenjom kisom JEDNOM znaku SUZE, dok Jarac VERUJE u LJUBAV jedne Vage…

Sa prvom jesenjom kisom JEDNOM znaku SUZE, dok Jarac VERUJE u LJUBAV jedne Vage…

24. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Nece vas obradovati jesen, ali cete se truditi da je zanemarite. U vama ce buditi neka davna secanja ali cete morati da ih zanemarite. Vas sreca trebaju biti danas i naredni dani, a ne proslost. Potrudite se za sadasnjost.

 

BIK

Nemojte vise tako kako ste navikli, i shvatite da tako ne ide.Navikli ste da zivite dan za danom, ali morate gledati napred. Ne smete da zivot zivite u trenutku, ne misleci sta ce biti sutra.Mislite malo unapred.

 

BLIZANCI

Poceli ste da se predajete i da se opustate i ponasate bezvoljno. Sva desavanja oko sebe gledate bez reakcije, kao da vam je svejedno. Ne smete se predati, morate se boriti i izboriti da menjate bar sto se menjati moze.

 

RAK

Prva jesenja kisa s pocetkom kalendarske jeseni, donosi vam suze.  Nece to biti samo da vam se vratilo sve sto vas je snaslo.Neka nova desavanja ce vas  dodatno rastuziti, pa suze ce vam biti neizbezne.

 

LAV

Nemate razumevanja za neke osnovne stvari, a morali biste  biti razumniji. Tolerancija vam nije  na nivou, ali ce morati biti u narednim danima. Jedno vreme ste bili  vodjeni razumom  i ponasali ste se bolje.Sta se desilo?!

 

DEVICA

Vas stav je da se naredni dani moraju  uskladiti sa vasim obavezama.Zato idite razumno i ponasajte se kao  da to i morate da zavrsite. Ono sto se ocekuje od vas, moracete da i ispunite, zahtevali ili ne, to od vas.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2