TAROT KARTE-IZABERI jednu i PRIVUCI SRECU u svoj zivot:Ona koja te PRIVLACI ce ti OTKRITI kako!

TAROT KARTE-IZABERI jednu i PRIVUCI SRECU u svoj zivot:Ona koja te PRIVLACI ce ti OTKRITI kako!

27. rujna 2023. 0 By Maja

KATRTA BROJ 1

Ti si mnogo emotivna osoba, mada to ponekad pokusavas da sakrijes. Ti si osoba koja razmislja srcem, sto ti do sada nije donijelo najvecu srecu. Mnogo razocarenja je iza tebe kako na poslovnom , tako i na ljubavnom polju tvog zivota.

Previse volis da sa svakom osobom budes dobar, sto na kraju ne bude dobro za tebe.

Veliki si borac za svoju srecu, ali isto tako znas da se okruzis pogresnim osobama koje tvojoj sreci stoje na putu. Ti si osoba dobre duse, i mislis da je svako kao ti. Nazalost to nije tako, jer neke osobe koje smatras svojim prijateljima samo se igraju sa tvojim dobrim srcem. Sreca ce tebi doci, jer karta koju si izabrao sluti na nju.

Ali da bi privukao srecu moras da se udaljis od ljudi koji tebi ne  cine dobro.

Moras da pocnes da mislis malo vise na sebe, i da se manje obazires na to sta ce neko o tebi misliti. Zivot je samo jedan i treba da ga zivis punim plucima. Neke osobe za koje i sam imas osjecaj da nisu iskrene prema tebi treba da udaljis iz svog zivota i da se zauzmes za sebe. Nema nista lose u tome ako okrenes ledja ljudima koji sa tobom nisu iskreni. Sreca ce pokucati na tvoja vrata kada prepoznas prave, a okrenes ledja laznim prijateljima.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2