Ovi znaci ce PREVARITI VOLJENU OSOBU, i jedna AVANTURA ce UNISTITI GODINE LJUBAVI i SRECE…

Ovi znaci ce PREVARITI VOLJENU OSOBU, i jedna AVANTURA ce UNISTITI GODINE LJUBAVI i SRECE…

22. rujna 2022. 0 By Maja

Ovi zodijaci su uvijek bili vjerni svom partneru, ali to ce uskoro da se promjeni.

Napravice gresku koju sami sebi nikada nece moci oprostiti.

LAV

Nema sumnje u to da ste vi zodijak koji je uvijek vjerovao u iskrenu ljubav. Tu iskrenu ljubav imate sa svojim partnerom i mnogo ste sretni. Vasa veza je imala tezak pocetak, ali s vremenom ste uspjeli da se izborite za srecu kakvu ste uvijek zeljeli. Naravno da i u vasoj vezi ponekad dodje do nesuglasica, ali vi sa voljenom osobom uvijek pronadjete rijesenje. Nikada ne dozvoljavate da tuga vlada vasom vezom, jer vi zelite srecu i za dramu u vasem zivotu nema mjesta. Ali uskoro cete sresti jednu osobu koja ce sve da promjeni.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Naime pred vama je susret koji ce vam dati mnogo povoda za razmisljanje.

Vi cete se zaljubiti. Ono sto ce na samom pocetku izgledati ako prolazni flert preci ce u avanturu za koju ce vas partner saznati. Mnogo cete se pokajati, ali bice kasni da molite za oprostaj. Necete sebi moci oprostiti sta ste ucinili, ali cete za svoje postupke morati preuzeti odgovornost. Pred vama je jedan tezak period u kojem ce vam osoba koja vas godinama ludo voli, okrenuti ledja.

Bice vam mnogo tesko, ali isto kao sto vi nikada ne biste oprostili prevaru, tako ni vas partner nece moci oprostiti vama

. Raskid vas ocekuje, alu odgovornost cete morati preuzeti, jer da ste iskreno svog partnera voljeli, do te avanture nikada ne bi doslo, ali ce doci.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2