Ovi znaci ce PREVARITI VOLJENU OSOBU, i jedna AVANTURA ce UNISTITI GODINE LJUBAVI i SRECE…

Ovi znaci ce PREVARITI VOLJENU OSOBU, i jedna AVANTURA ce UNISTITI GODINE LJUBAVI i SRECE…

22. rujna 2022. 0 By Maja

JARAC

Vi vazite za zodijaka koji za svoju ljubavnu srecu sve cini. Uvijek ste bili samo na strani ljubavi, jer vi volite iskreno i cijelim srcem. Vama je jako bitno da imate veliko povjerenje u svog partnera. Povjerenje je za vas tub koji cuva jednu vezu i to misljenje nikada niste promjenili. Ali uskoro cete ga promjeniti i nista vise nece biti isto.

Susret sa jednom osobom ce promjeniti sve.

Vi cete poceti da imate osjecanja prema toj osobi, ali svom partneru to nikada necete reci. Prevaricete  voljenu osobu , ali vas partner ce sve saznati. Pred vama je period u kojem ce vas osjecanja biti rastresena. Sa jedne strane zelite da budete  sa novom ljubavi, ali istovremeno necete zeljeti da raskinete sa partnerom koji vas ludo voli. Necete ni morati, jer vas partner ce imati zadnju rijec i zauvijek ce vam okrenuti ledja. Poslije toliko vremena i gradjenja zajednicke srece, vi cete napraviti gresku koju nikada necete moci ispraviti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vas partner ce vas napustiti, a vi cete morati zivjeti sa posljedicama vase odluke.

Pred vama su desavanja koja ce vam jako tesko pasti, ali za sva ta  desavanja vi cete biti odgovorni. Slomicete srce osobi koja bi za vas dala sve i koja vas nikada ne bi prevarila. Bice kasno kada shvatite da ste iszgubili iskrenu ljubav koja se ne moze dva puta ponoviti. Velike promjene su pred vama, ali sa tim promjenama cete morati nuciti zivjeti jer partner vam to nece moci oprostiti.Vasa odluka ce unistiti jednu veliku ljubav.

Stranice: 1 2