SUBOTA DAN za PREOKRET  jednima, a drugima za SUDBONOSNE KORAKE!!

SUBOTA DAN za PREOKRET jednima, a drugima za SUDBONOSNE KORAKE!!

22. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Vreme je da se okrenete na  suprotnu stranu i vidite sta vam  odvlaci paznju. Nemojte da se radujete unapred, ali se svakako mozete nadati. Neko vam salje korake i poglede vrlo otvoremo, a na vama je da pokazete da li cete odgovoriti na njih.

 

BIK

Morate sanirati sve lose sto se desilo i nacini veliki preokret. Ono sto je bilo vreme je da zaboravite i da idete drugim trasama. One vas vode i vuku ka jednoj osobi koja vam je uzela srce, vreme je da budete spremni da cinite ustupke, sto o sada ikada niste.

 

BLIZANCI

Osecate se malo nestabilno, a malo uplaseno.Sve je to zbog situacije u kojoj ste se nasli i koja vam ne da mira. Volite da vas makar lazno tese, nego da vas obuzmu vasi unutarnji strahovi.

 

RAK

Hrabri ste pa ste zato pomireni sa onim to vas je snaslo. Nikako da se srede vase nove situacije pa shvatate da je ono sto va je snaslo, bilo neizbezno. Vase srce kuca u duhu zaljubljene osobe, pa cak i da joj se osecanja ne uzvrate.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Radujte se novim pokusajima koji su do sada bili neostvarljivi. Cesto ste sa reci hteli da predjete na dela, ali niste imali hrabrosti. Ako ikada, sada imate sansu da  postavite sudbonosna pitanja i molite se da odgovor bude DA!

 

DEVICA

Vase su reci pune besa, pune srdzbe, ali imate razloga za njih.Mnogo ste se uzdali u partnera, ali vas nije slusao.Sada ste na ivici ponora, ne znajuci sta vas ceka, dobro ili lose.Patner se tek sada boji sebi, kako ce bez vas ako vam se nesto desi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2