SUBOTA DAN za PREOKRET  jednima, a drugima za SUDBONOSNE KORAKE!!

SUBOTA DAN za PREOKRET jednima, a drugima za SUDBONOSNE KORAKE!!

22. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Vreme je za odluku koju dugo niste  znali da srocite.  Red je da pokazete da ste na visini zadatka. Ne dajte dokonim povoda da vas stavljaju u trac rubriku. Izdignite se iznad njih.

 

SKORPIJA

Neko vas je ranio i povredio vase  srce.Mada ste ga voleli i volite ga jos, ne date mu da vredja vasu inteligenciju.Tao gde je pogresio,morate mu  ukazati i reci da ste siti ponavljanja. Vama treba neko  ko ce vam biti oslonac u svemu.

 

STRELAC

Znte vi sta biste za danas i koga biste primili u svoje srce. Zato se nemojte ustrucavati da  i pokazte koje igre smete da igrate. Samo se opustite i pustite da vas vodi hrabro srce.

 

JARAC

Vreme je da budete nezni i da probate da odranite voljeno bice.Ono ispasta zbog vas i nikako sene moze odbraniti od komentara dokonih. Red je da im date razloga kako bi se povukli. Bolje nego da budu povredjeni.

 

VODOLIJA

Ako zelite vezu sa jednom vagom, morate joj reci. Ona ceka  da joj pridjete i da je uveritete u ono sto i sama oseca. Samo ceka da budete hrabri i da cuje bar dve reci od vas. Ohrabrite je!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RIBE

Zanima vas smer kretanja jedne osobe, a nikako da je upratite.Zakleli ste se da cete otkriti kuda i kome ide, i da cete je spreciti u tome. Ona mora biti vasa ljubav, taman da je u vezi sa nekim.Voljni ste je preoteti za sebe.

 

Stranice: 1 2