DO KRAJA MJESECA, osobama rodjenim u OVA DVA znaka ce PUCI SRCE!

DO KRAJA MJESECA, osobama rodjenim u OVA DVA znaka ce PUCI SRCE!

26. rujna 2023. 0 By Maja

Do kraja mjeseca ovi zodijaci gube vjeru u ljubav. Izdaja im stize od osobe koju vole najvise na svijetu.

Bol nisu zasluzili, ali bol ih uskoro ocekuje.

BLIZANCI

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Vi ste zodijak koji je uvijek zivio samo za ljubav. Ljubav je vasa zivotna vodilja i to niko, nikada nije mogao promjeniti. Razocarenja u ljubavi vam nisu nepoznata, jer u proslosti su neke ljubavi znale da vas razocaraju . Ipak u ljubav nikada niste prestali da vjerujete, i upoznali ste osobu kojoj danas slijepo vjerujete. Volite svog partnera, jer on vam daje iskrenu ljubav.  Sa vase strane vlada veliko povjerenje u vasu vezu. Slijepo vjerujete svom partneru, jer dovoljno dugo ste zajedno i mnogo toga ste zajedno prosli. Manje promjene u vasoj vezi primjecujete, ali ne zelite da mislite bilo sta lose. Povjerenje hje za vas stub svake veze, ali to povjerenje ce nazalost biti sruseno.

U danima koji slijede vi cete saznati nesto sto ce vam jos jednom slomiti vase dobtro srce. Naime , vas partner vas mnogo voli, ali njegovo srce je pripalo jos jednoj osobi.

Nije vam voljena osoba vjerna, ali uskoro cete to i sami saznati. Pred vama su desavanja koja ce vas mnogo razocarati, jer tako nesto od voljene osobe nikada niste mogli ocekivati. Pred vama je jedan tezak period u kojem necete ni sami moci vjerovati ono sto cete saznati. Srce ce vam biti slomljeno, ali vi cete donijeti odluku koja ce znaciti kraj vase veze.

Necete oprostiti, prevaru osoba rodjena u znaku blizanca nikada ne oprasta.

Mada ce vam biti jako tesko, vi cete nastaviti dalje sa svojim zivotom, jos uporniji i sa jos  vise snage nego ikada do sada. Istina je da ce se vas partner mnogo pokajati, ali vi tako nesto nikada necete moci oprostiti. Vi volite kao niko drugi, ali preko prevare ni u snu ne biste presli.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2