Pocinje jesen,i evo koji znaci ce tokom narednih meseci imati najvise srece…

Pocinje jesen,i evo koji znaci ce tokom narednih meseci imati najvise srece…

27. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda se ne osecate najbolje bas sada, ali ne znaci da necete da se osecate bolje. Pred vama su tek bolji dani i vreme je da se radujete.Vase obaveze i vas odmor ce naci neku ravnotezu, pa necete nista zanemariti.

BIK

To da sve gledate crno ili belo, moze samo da vas ometa u narednim danima. Vi morate da se pocnete ponasati razumnije i da shvatite da zivot nosi i ruzne i lepe dane. Okrenite se  napred i gledajte sa optimizmom a ne pesimizmom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

BLIZANCI

Cesto se ponasate kao dete koje ne zna sta hoce, pa se ljutite zbog svega. Cak i zbog onih stvari koje vas  vode  napred i gde nemate razloga da ih gledate krivo. Morate biti razumniji i sve ce da bude  lepse.

RAK

Jesen ce u vama da pomesa osecanja i osecacete neku blagu i tugu i srecu. Nece bas sve biti  kako ste mislili, ali  ce da krene na bolje.  Tek predstoje  vasi razlozi za srecu pa cete se radovati. Bicete prvi srecnik jeseni.

LAV

Od vas zavisi sta cete adlje da preduzmete, ali ce mozda bolje biti da cekate. Za sad vam nece vredeti nista da pokusavate, i morate biti strpljivi. Sadasnja situacija nije ohrabrujuca da cete uzivati ove jeseni.

DEVICA

Pokusavate na svoju stranu ali nikako da vam bude bolje. Mozda sami sebi zapetljavate i onako zapetljanu situaciju. Ostavite stvari onakvim kakve jesu i nemojte nista ciniti. Nesto ce vec i vreme da resi.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2