Rak se bori, Ribe se trude da podnesu sve boli, a Vaga u ljubavnoj dilemi…

Rak se bori, Ribe se trude da podnesu sve boli, a Vaga u ljubavnoj dilemi…

23. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Nje vam lako da se borite sa raznim  losim  okolnostima.Pred vama ce da se nadju jos neke, a vi se borite ovih dana da ih savladate sve. Stoji da niste madjionicar ali  morate se izboriti za svoja bolja resenja.

 

BIK

Od vas  se ceka da pokazete da ste  voljni na neka resenja. Vreme je da se srede vada ocekivanja  ali niste svesni da necete tako lako. Naredni dani ce biti daleko odlucniji i vreme je da se  srede sve vase okolnosti.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Od vas se ceka da budete verni svome srcu i da ostanete u miru sa njime. Vasa ljubav ce da vas vodi dalje i da je gajite , makar i ne imali  nista od nje. Trudite se da vasa osecanja dopru do jedne osobe ali tesko da ce stici.

 

RAK

Niste spremni da se izborite sa tekim zivotnim trenutkom, nego ste se predali.Vreme je da se borite kao sto ste i uvek, ali vam treba snage.Vise nemate nadu, nemate volju, jer ste i zadnji atom snage iscrpeli.

 

LAV

Niste mislili na vreme a sada je kasno da se  sredite. Ono sto ste propustili nije vredno nadoknade, ali krenite dalje. Okrenite se od losih namera i emotivnih ucena koje upucujete partneru.Bilo licno porukama, ili preko prijatelja.

 

DEVICA

Drugi ne vide jer glumite, ali samo vi vidite da ste na ivici snage.Vise nemate volje da se borite, niti da spasavate svoju vezu. Vec je svima jasno da je losa i da ste dali sve od sebe da je sakrijete od ociju drugih.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2