Rak se bori, Ribe se trude da podnesu sve boli, a Vaga u ljubavnoj dilemi…

Rak se bori, Ribe se trude da podnesu sve boli, a Vaga u ljubavnoj dilemi…

23. rujna 2022. 0 By Lala

VAGA

Nalazite se u velikoj ljubavnoj dilemi, a niste sposobni da je resite. Od vas se ceka da donesete veliku i vaznu odluku. Smeta vam sto vas partner tera da sto pre resite nesto sto je za vas krupan zadatak.Utice na slobodu vaseg odlucivanja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Postali ste suvise osetljivi na svaki komentar, pa su vam suze jedino lekovito sredstvo. Lepo je da kroz suze date oduska svemu sto vas boli. Pazite da vam plac ne postane navika, to vec moze biti problem.

 

STRELAC

Da ste jasno rekli sta vam je ciniti, ne biste se doveli u ovu situaciju. Ne smete da reagujete ishitreno i da se srecete sa losim postupcima koji ce povrediti bliznje. Bahatost boli onog koga volite i ko vas voli, ali nece je dugo trpeti.

 

JARAC

Vasa nezna dusa voli i spremno ide za jednim lavom.Mada deluje da vas ignorise, vi cete svojom doprotom da osvojite njegovo lavlje srce. U danima koji slede donecete veliku odluku i prici mu kao slucajno, a dalje ce sve ici kako se ocekuje.

 

VODOLIJA

Kad niste voljni za rasprave, uvek vas neko takne u zivac.Tako ne mozete da se snadjete da otrpite, nego i sami dodajete ulje na vatru.I ovih dana cete biti inicijator zestokih polemika sa nekim bliznjim.

 

RIBE

Muce vas ljubavne boli i nikako da vam bude bolje i da krene na resenje. Do raskida ce svakako doci, ali ne mozete da uticete. Partner se izjasnio da vas nikako nece  podrzati da se mirite i stavio je tacku na vasu vezu.

Stranice: 1 2