Rak VOLI, Vodoliju ceka NOVA LJUBAV,Jarac i  Skorpija DONOSE VAZNE ODLUKE…

Rak VOLI, Vodoliju ceka NOVA LJUBAV,Jarac i Skorpija DONOSE VAZNE ODLUKE…

24. rujna 2022. 0 By Maja

RAK

Vi ste zodijak koji je uvijek zivio za ljubav i ljubavnu srecu. Mnogo cinite za voljenu osobu jer vasa ljubav je iskrena i vi zelite da vas partner bude samo sretan. Nikada niste i necete sebi dozvoliti da vi budete osoba koja bi partnera povrijedila ili izdala. Ljubomorno cuvate ono sto imate, jer vi ste u proslosti morali da prodjete mnogo toga loseg u vasim vezama. Sa osobom sa kojom ste sada u vezi, napokon ste upoznali pravu, iskrenu ljubav.

U danima koji su pred vama vi cete samo uzivati. Volite iskreno i to vas partner itekako zna da cijeni.

Pred vama su samo predivna desavanja, jer voljena osoba ce uciniti nesto sto ce vas mnogo usreciti. Koliko god vi voljeli, ta ljubav nije jednostrana. Vi ste takodjer mnogo voljena osoba i vas partner ce vam to dokazati. Pred vama je ostvarenje jedne velike zelje koju ce vam voljena osoba omoguciti. Ljubavna sreca je pred vama, jer u danima koji dolaze samo ljubav caruje.

 

SKORPIJA

Pred vama je jedan period u kojem cete morati da donesete veoma vazne odluke. Kada je ljubav u pitanju, ne ide onako kako ste zeljeli. Vas partner ne cini mnogo kako bi u vasoj vezi bar malo krenulo na bolje. Osjecate se usamljeno mada pored sebe imate osobu koju mnogo volite. Ali u zadnje vrijeme vas muce sumnje da niste jedina osoba u zivotu vaseg partnera

Nazalost vas osjecaj vas nece prevariti, jer vi cete uskoro saznati da vas je voljena osoba prevarila.

Pred vama je period u kojem cete donijeti odluku da je napokon kraj, jer prevaru ne mozete da oprostite. Vazne odluke koje cete donijeti mnogo toga ce promjeniti jer nista vise nece biti isto. Vi cete morati da krenete dalje, mada ce vam to jako tesko pasti. Necete moci oprostiti ali i dalje cete voljeti. Lako vam nece biti, ali vi cete uspjeti da se izborite za svoju srecu.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2