Izaberi kartu i saznaj sta da radis kako bi privukao srecu u svoj zivot!

Izaberi kartu i saznaj sta da radis kako bi privukao srecu u svoj zivot!

25. rujna 2023. 0 By Lala

AKO STE IZABRALI KARTU  BROJ 1:

Vi koji ste  izabrali kartu pod rednim brojem jedan, imate obilje obaveza i raznih nedoumica.  Pred nekim ste resenjima koja vas vode i koja vam se nude ali  niste bas tako sigurni sta i kako da se radi. Niste sigurni kako postupiti i sta doneti kao idejno resenje.

Takodje ste u jednoj  neobicnoj situaciji i poziciji koja vas ne svrstava u one koji vide skorija resenja. Odavno ste u prilici da sebe postaviti na tudje mesto i da gledate iz tudje perspektive.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Kada gledate sa tudjeg gledista na svoje probleme, cak vam se ucine da su manji i da cete lakse da savladate neke lose okolnosti koje se mogu  desiti. A tako lakse i gledate na sve sto je bilo, na stvari koje su vas povredile i one koje se cine preteskim.

Tudjim se ocima lakse gleda, ali  se bolje i vidi ono sto vi ne  vidite.

Vi imate osecaj  da vas prati neka vrsta tuge i nesrece. Cim se osetite laksim, srecnijim i da imate vise elana, nesto vas pomete. Pomete vas  vasa seta, neski los predosecaj ili vas strah. Cim sreca zablista, ona se slomi kao zrak svetlosti sunca.

Zasto ne znate ni sami, a stalno pokusavate da to odgotnete. Tako vam se desava u zivotu, jer krenete, pa stanete.Zaljubite se a ne znate da pokazete osobi u koju se zaljubite.Spetljate se, pogubite i sakrijete osecanja duboko u srce.

Savet je da ne cinite to, i da pocnete da zivite za trenutak, jer  do sada niste znali.

Sve ste gledati dalje i ziveli ste unapred.

To znaci da ste gusili svoje emocije i da ste ziveli unapred, ocekujuci ovo ili ono.  Ziveci za sutra niste znali  da uzivate u sitnicama, u sitnim trenucima i vremenu koje je bilo.

Savet je da zivite za trenutak,  i uzivate u svakom. Vreme tece i ni jedan trenutak se nece vise ponoviti.

Samo tako cete biti zadovoljni i srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2