Kad stvari krenu naopako:Necija sreca ce krenuti nizbrdo,a odluka jednoga Jarca ce da bude PROMASAJ!

Kad stvari krenu naopako:Necija sreca ce krenuti nizbrdo,a odluka jednoga Jarca ce da bude PROMASAJ!

25. rujna 2023. 0 By Lala

OVAN

Mozda je bilo daleko bolje kada se niste sretali sa bivsom.Vasi cesti slucajni susreti, samo vas taknu u dusu. Svaki put vas izbace sa koloseka i ne znate ni gde ste, ni ko ste.Osecanja su vam pomesana, i bice i dalje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Suvise se opirete i vreme je da se mirite sa situacijom.Stalno je zanemarujete, pravite se kao da ne vidite i nadate da ce biti bolje.Vreme je da duboko sagledate svoju losu situaciju i pokusate poceti da sredjujete ono sto niste na vreme.

 

BLIZANCI

Hteli ste da bude drugacije ali ste suvise popustili.Kada je trebalo zategnuti i imati stav, vi ste prepustili slucaju. Sada je kasno za promene, sem da se prepustite situaciji.Nece vam biti lako, ali glavom ne mozete razbiti zid.

 

RAK

Kako vam je tako je, i tu nema pomoci jer vas svet se razlikuje. Vi na sve gledate ocima dobrote i razumevanja, dok drugi grabe za sebe. Vasa je sreca bila lepa, ali  je posla nizbrdo. Tesko da cete kola zivota moci da zaustavite.

 

LAV

Mislili ste da cete ostati cvrsti sto se tice vasih misljenja. Konacno shvatate da ste pogresili i da vas sreca izdaje.Koliko ste bili ubedjeni u ljubav jedne osobe, toliko cete biti ubedjeni  da ste se nadali lazno.

 

DEVICA

Cinite pogresne korake a malo je trebalo da budete srecni. Konacno cete shvatiti da  ste sami sve pokvarili. Htecete da partnera molite za oprostaj, ali vam ga nece dati.Kad kola krenu nizbrdo,kasno je da se zaustave.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2