Izaberi pergament i saznaj sta ti je zapisano u narednih pola meseca-sreca, problemi ili emotivna kriza?

Izaberi pergament i saznaj sta ti je zapisano u narednih pola meseca-sreca, problemi ili emotivna kriza?

28. rujna 2022. 0 By Lala

Ovakvi su pergamenti ostajali zapisani u velikim i vaznim trenucima, pa ce i sada ovaj pergament da ostane kao  znak  koji ce vam ukazati narednih pola meseca. Sta je ono, sta vas ceka  i sta  zelite da se i sami okrenete od nekih svojih trenutaka, i koje biste rado menjali da mozete.

Vreme je da se okrenete i vidite sta je ono sto je zapisano, i sta vas ceka u narednih pola meseca. Je li vam zapisana sreca ili vam je zapisana tuga, sta vas ceka u danima koji slede?

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imate tri ponudjena pergamenta i vreme je da se okrenete  u smeru koji vas vodi napred. Sta je ono sto ce vas savetovati, a sta ono sto ce vas upozoriti?Imate tri ponudjena pergamenta a vi izaberite samo jedan i saznajte sta vam je zapisano!

AKO STE IZABRALI PERGAMENT BROJ 1

Vi koji ste izabrali pergament pod rednim brojem jedan, vec osecate da se nesto zbiva.Vasa emotivna kriza u vezi. Vas list je vec izbrisao slova i vreme je da se srede  neke vazne i bitne stvari.

Kao da ste poceli da se predajete i sve vam je nejasno i necisto.Vasa situacija nije dobra, a mogla bi da bude daleko bolja.Kao da ste upali u emotivnu krizu u kojoj se predajete ravnodusnosti.

I ne znate sta vas ceka i sta je ono sto vas  moze  izdici iznad problema. Sta ce vam dati  zelju da se borite, da izadjete iz kolotecine, i da se spasete vezu koja moze  da olako pukne.To moze samo vase srce ako jos oseca  bilo sta prema partneru.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2