Horoskop kraljice Kleopatre-saznajte sta vam je sudjeno do pola jeseni!

Horoskop kraljice Kleopatre-saznajte sta vam je sudjeno do pola jeseni!

6. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Do pola jeseni ce vas bosti tudja sreca i vasa tuga. Nikako da je pretociote u bilo sta drugo. Neko vas voli, ali ne zna da vam to pokaze, a vi niste toliko hrabri da tragate za istinom.Savwet je da je pronadjete i otrkrijete pred svima.

 

BIK

Vase ishitrene reakcije vas mogu navesti na veliku gresku. Pazite sta cinite  sta vam je na putu.Mogli biste naici na ogromne prepreke a da ih niste svesni. Vas bahatost ide pre vase odluke, a to ne sme tako.Morate se urazumiti.

 

BLIZANCI

Ako zelite da pokazete da ste neko vazan, idite preko sebe licno. Nemojte da idete preko drugih, jer znate da vas niko nece podrzati.Obecali ste nekome uslugu i vreme je da je ispunite, makar dubili na glavi.Nema lazi, nema prevara!

 

RAK

Niste ni polovina od onoga sto ste bili, a od one osobe, samo ste senka. Vasa snaga pusta i nikako vas ne tese dani u kojima ce ona doci do izrazaja.Jos niste klonuli duhom, ali vec pocinjete, a savet je da budete jaci.Morate se drznuti i poceti boriti za sebe.

 

LAV

Nije vam sudjeno pomirenje kojem se nadate. Bar do pola jeseni nemate sanse da se sredite i da ostanete  mirni. Vasa emotivna svadja je izgleda konacna i vas nista vise nece spojiti sa onom koju ste voleli i koja je volela vas.

 

DEVICA

U poslednje vreme je vase zdravlje znatno popustilo.Jos samo da se srede neki sitni detalji, pa da se posvetite lecenju.Nista strasno, ali sve ste sami zaradili. Reagujete stresno i stres je ucinio da oslabite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2