Izaberi jesenji list i saznaj sta ti je sudjeno do kraja jeseni!Nekome ludi kamen!

Izaberi jesenji list i saznaj sta ti je sudjeno do kraja jeseni!Nekome ludi kamen!

29. rujna 2023. 0 By Lala

List je uvek simbol ili listanja ili opadanja. U slucaju da mnogi ne znaju simbole, rado ce vam objasniti da je list simbol listanja, dakle razvoja na bolje. Ako je u pitanju posao, znaci da ce da se lepo razvija i ide uzlaznom stepeniocom.

Ako je u pitanju ljubav ili tacnije emotivna veza, moze da izlista, to znaci da procveta ili da pocne opadati, sto znaci da ce poceti da vene.  Zato imate tri jesenja lista, ali ni jedan nije isti.

Izaberite samo jedan ako zelite da saznate sta se desava kod vas i sta vam je nejasno. Ima li nesto zamrseno u klupko, ili samo zelite da se  odmota i da se resi sto pre?!

Mozda biste da znate sta cete i sta vam je ciniti, a ne znate sta i kako, i odakle poceti.  Izaberite jedan list, od ponudjena tri i saznaj sta cete morati. Sta vam se savetuje i sta vas cekado kraja jeseni na ljubavnom polju.

AKO STE IZABRALI SLIKU LISTA BROJ 1

Vi koji ste izabrali sliku lista pod rednim brojen jedan, uzeli ste za izbor list smedje boje. Verovali ili ne, ona moze da znaci mnogo jer je odredjeno smedje, i jasne boje. Njena boja je i jasna i cista i  moze da znaci da je vasa ljubav postigla onu zrelost koja joj je i potrebna.

 

Mozda bas ta zrelost ukazuje na nove korake, na neki novi zivotni pocetak. Bilo bi bolje reci na jedan novi zivotni period u kojem cete oboje znati sta vam je cilj.

U kojoj cete se oboje usaglasiti oko zajednickog cilja,  oko vaznijeg prioriteta, a bez nadmetanja.Vreme je da vasa tolerancija dostigne nivo za postovanje i da vasa mala zajednicka ljubav bude zasnovana na postovanju, toleranciji i svakako opstem razumevanju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2