Velika LJUBAVNA SRECA je pred OVIM ZODIJACIMA!Oktobar im donosi SUSRET sa SRODNOM DUSOM!

Velika LJUBAVNA SRECA je pred OVIM ZODIJACIMA!Oktobar im donosi SUSRET sa SRODNOM DUSOM!

29. rujna 2023. 0 By Maja

Pred ovim slobodnim zodijacima je sreca kakvu do sada nisu mogli ni zamisliti. Ljubavne zvijezde ih nisu pratile, ali to se uskoro mijenja iz korijena.

BIK

Dragi bikovi, vasa ljubavna sreca vas nije pratila, a to se posebno odnosi na vasu posljednu vezu. Koliko god ste se vi trudili, vas bivsi partner je vasu ljubav uzimao zdravo za gotovo. Sa takvom osobom vi niste mogli dugo izdrzati, jer vama je potrebno postovanje koje ste vi i zasluzili.

Nikada sebi ne bi dozvolili da nekoga uvrijedite svojim rijecima, jer ste vi osoba koja  cijeni i postuje ljubav.

Vama je potreban neko ko ce vas cijeniti i voljeti kao sto to cinite i vi. Pred vama je susret koji ce promijeniti sve. Sreca u ljubavi koja vas je do sada zaobilazila, uskoro kuca na vasa vrata. Vi cete sresti osobu sa kojom cete pronaci svoju pravu srecu. Osoba koju cete upoznati pruziti ce vam ljubav koju ste vi i zasluzili. Mjesec oktobar mijenja sve na bolje.

BLIZANCI

Dragi blizanci, vama nikada nije bilo sudjeno da budete sami. Mada vas je sreca u ljubavi znala zaobici, vi nikada niste prestali da vjerujete u ljubav. Postovanje i iskrenost su za vas na prvom mjestu, ali vasa bivsa ljubav to nije mogla da shvati. Vasa zelja da budete uvijek iskreni vam nije uvijek donijela ono sto ste ocekivali. Vi ste bili uvijek samo iskreni, ali vas bivsi partner prema vama to nije bio. Naravno da to niste mogli tolerisati. Vama prava ljubav tek predstoji. Vi cete sresti osobu koja ce sve promijeniti. Pred vama je ljubavna srecakakvu niste mogli ni zamisliti. Susret sa vaso  srodonom dusom ce promijeniti sve u boljem pravcu. Napokon cete pronaci srecu o kakvoj ste uvijek mastali.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2