Dolazi dan kada ce JEDAN ZODIJAK konacno shvatiti da je LUDO i ISKRENO voljen!

Dolazi dan kada ce JEDAN ZODIJAK konacno shvatiti da je LUDO i ISKRENO voljen!

30. rujna 2022. 0 By Lala

OVAN

Zelite neke bolje stvari ali vas one nece. Da li je zaista tako ili se vi ne trudite da vam bude bolje? Ako znate da je nesto od toga licno do vas, imacete sansu da popravite stvari.Cinite sta mozete.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Niste voljni za nesto, ali morate ostati od reci koju ste dali. Nekome je potrebna vasa pomoc i morate mu je  pruziti. Vi licno nemate koristi od te osobe, ali nikad se ne zna. Verujte da ce vam necim uzvratiti.

 

BLIZANCI

Nekad ste cinili sve za odredjenu osobu, a sada vam nije lako.  Mada ste mnogo cinili, sada tek vidite da niste trebali.Njena nezahvalnost ce da ucini mnogo da vase drugarstvo predje u ravnodusnost.

 

RAK

Osecate se lose i bez snage, a nje vam je preko potrebno. Da biste sacuvali neke odredjene pozicije, morate ostati svoj na svome , i pri svome stavu. Od  vas se ceka da budete jasni i konkretni, i osnazeni necijom podrskom.

 

LAV

Pomirite se da je sve bilo i proslo i da vas je sreca pocastila  vec jednom. Sada je red da zaboravite proslost i da se pomirite sa onim sto se zbilo.Vas stil je da znate da je  sa vasim koracima  gotovo, i da je tacka stavljena.

 

DEVICA

Morate da prihvatite situaciju koja vam nije ni laka, ni prijatna. Od vas se ceka da budete radosni i da glumite kao da vam nije nista. Ne mozete ni tako, ali danas cete konacno da shvatite sta se zbiva.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2