TAROT KARTE CE TI OTKRITI SVE! Izaberi jednu i saznaj sta ti predvidja!

TAROT KARTE CE TI OTKRITI SVE! Izaberi jednu i saznaj sta ti predvidja!

30. rujna 2023. 0 By Lala

Tarot karta je uvek mogla da predoseti sta nam se sprema. Da ste samo malo  verniji kartama, kao sto ste verni nekim ljubavima, mnoge vas ne bi zabolele.  Mnogi bi ostali cistog i celoga srca, nepovredjeni bolom neuzvracene ljubavi. Ima i onih nesrecnih, koje jednostvno nisu sudjene jedna drugoj.

I mada  ljubav vlada medju njima, ipak nije moguca, niti ostvarljiva mdju njima.  Od svih predskazivaca su karte, bilo tarot ili ciganske karte, uvek vam verno odslikavaju neke dogadjaje.

Desavanja, svadje i rasprave, sastanci i rastanci, uvek su bili ono sto vam karte ukazuju. Ako zelite saznati  sta vas ceka  i sta vam one predvdjaju , vi izaberite jednu  i saznajte sta vam sledi.

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

AKO STE IZABRALI  TAROT KARTU BROJ 1

Vi koji ste izabrali  tarot kartu pod rednim breojem jedan vec ste u nekoj situaciji koja vam je nepovoljna. Nije sve samo do vas i okolnosti koje ce vas  pratiti u narednim danima.

Nece vam biti lako jer vam slede dosta losih stvari, u odnosu na one koje su dobre. Krenuce vam nesto naopako, a kola kada krenu nizbrdo, i sami znate da se tesko mogu zaustaviti. Za vas ce to biti teski dani, puni nepovoljnih okolnosti, ali cinite sve da bude  bolje. Moracete biti jaki i savladati  sve prepreke i teske situacije, kako god znate.

Morate biti jaci od problema, morate znati da idete za ciljem bez pogovora i preko prepreka.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2