Evo koji ce znaci do kraja jeseni upoznati svoju veliku ljubav! Jednom sledi SUSRET,  drugom VENCANJE, do kraja godine!

Evo koji ce znaci do kraja jeseni upoznati svoju veliku ljubav! Jednom sledi SUSRET, drugom VENCANJE, do kraja godine!

1. listopada 2023. 0 By Lala

OVAN

Ne znate kuda vas vode naredni korac,i ali cete se  morati okrenuti u smeru nove ljubavi. Od vas se ceka da budete  uporni da pridjete jednoj novoj ljubavi. Svakako vam ona sledi, ali niste tako jaki da se sami  borite.

 

BIK

Ako ste do sada bili i sami i lenji i nezainteresovani za jedno lice, vreme je da budete. Sledi vam susret koji ce vas povesti ka novim stvarima i novoj ljubavi. Veza u koju biste usli moze biti jako lepa pa se okrenite ka njoj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Uskoro cete se naci lice u lice sa jednom osobom. Samo se od vas ceka da budete odredjeni u svemu  i da je ne ignorisete odmah.Prvo je upozorite na jednu novu romansu do koje moze doci.I koju zelite oboje, a krijete.

 

RAK

Mozda  cekate  na ostvarenje cilja koji vas je voleo i terao napred. Rado biste ga pratili ali niste kadri da se okrenete  sebi. Nemojte vise da ugadjate drugima, pokazite da ste voljni sebi i svojim interesima da izadjete u susret.

 

LAV

Vec ste sa nekim i na pocetku ste nove srece. Radite to samo u inat bivsoj kojoj rane neuzvracene ljubavi jos uvek bole. Kao da joj se svetite za svaki cas koji nije bio lep, nebitno njegovom ili vasom krivicom.

 

DEVICA

Budite srecni da mozete da se radujete i da budete u novoj vezi. Sledi vam jedan novi susret, a do kraja godine i vencanje. Verujte da ce sve da bude turbulentno i u casu. Dok shvatite sta se zbilo, bicete srecna mlada.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2