Prva NEDELJA u oktobru jednom znaku donosi ono sto je cekao TOKOM CELE GODINE!

Prva NEDELJA u oktobru jednom znaku donosi ono sto je cekao TOKOM CELE GODINE!

1. listopada 2022. 0 By Lala

OVAN

Osecate da znate da vas je neko  zanemario, ali nikako da mu to prebacite. Vi niste  od onih koji se ljute i koji prebacuju drugima za bilo sta.Ipak bi bilo dobro da prigovorite par reci jednoj vagi. Neka se malo doseti gde gresi i koliko!

 

BIK

Da ste malo drugaciji, mogli biste prosperirati kako zelite. Mada ste jaki, ponasate se bezvoljno i vreme je da se radi  mnogo vise na vasim ciljevima.Nemojte se ponasati kao  da  ste bez zelja, pa svako ih ima i svako mora za njima , pa i vi!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Moracete da imate  zelje i ciljeve i pokazete da ste na putu da ih ostvarite.   Mada ste u losoj poziciji desice se veliki preokret.Desice vam se nesto  iznenadjujuce lepo, sto ste cekali cele godine. Racunajte se srecnim zodijakom.

 

RAK

Koracate u susret svojim zeljama i mozda ste na putu ostvarenja. Mogli biste da koracate  u cilju boljih dana i da se radujete. Ovaj dan ce biti  uvertira za to lepo sto vas ceka.I vasa ljubav ce da cveta od danas, pa nadalje.

 

LAV

Srce vam je puno i vreme je da znate sta se moze ocekivati.Vasa ljubav je nesto sto vas je ponelo napred i samo vas nosi dalje. I ne secate se vise bivse, a do juce ste pricali  da je jos volite.

 

DEVICA

Od vas se ceka da budete spremni i verni  svojoj simpatiji.Mada se jos ponasate kao da se ignorisete, danas cete jedno drugom prici.Bice to dugo odgadjani, ali odavno zeljeni susret  dva para ociju.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2